Logo
Reklama

Bojujte proti rakovine v základe. Potraviny, ktoré znížia riziko

Ak budeme vo väčšej miere dbať na zostavu našej potravy, dokážeme zahnať či oddialiť chronické ochorenia ako sú srdcové choroby, cukrovka a dokonca aj rakovina.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

To, čo jete, môže zásadne ovplyvniť mnohé aspekty vášho zdravia. Pestrá strava bohatá na plnohodnotné potraviny môže pomôcť dokonca znížiť riziko vzniku rakoviny a znížiť jej rast.

Diskusia

(0)

Autor článku

Po manažérskej pozícii v divadle pôsobí od roku 2007 ako novinárka. Venovala sa spravodajským témam, zákulisiu televíznej tvorby a od roku 2022 problematike zdravia. Okrem písaného textu pripravuje aj obrazové a video materiály, zabezpečuje obsah na sociálnych sieťach. Má za sebou vysokoškolské štúdium teatrológie na VŠMU a poľštiny na FF UK.
Súvisiace
Výber pre vás