Reklama
Späť na článok
Kto by si mal hrušky radšej povariť a prečo ich nestrúhať?
Reklama
Reklama
Nájdite nás na Google news a
kliknite Sledovať
Zdieľať
Diskusia
(
0
)
Autor článku
Katarína Posluchová
Redaktorka
V časopise Zdravie pracuje od roku 2001, prevažne sa venuje témam zameraným na prvú pomoc, dermatológiu, fyzioterapiu a zdravú výživu. Pravidelne pripravuje tipy na cvičenie.
Súvisiace články
Starodávna potravina proti tlaku i rakovine. Naše staré mamy ju robili takto
Úžasný nápoj plný vitamínov. Doma ho pripravíte aj do zásoby
Lezie vám hmla pod kožu? Zohrejte sa karfiolovou polievkou
Cesnak je kráľ! Spravte si cesnačku a zdravie vás neopustí
Škriabe vás v krku a kašlete? 7 rád ako si pomôcť bez liekov
Tip na sladký víkend. Perníková bábovka so slivkami
Výber pre vás
NATIVIO