Logo
Reklama

5 potravín, ktoré treba jesť surové! Ochránia pred vírusmi či rakovinou

Niektorým potravinám vieme tepelnou prípravou doslova ublížiť a prichádzame pritom o potrebné živiny.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Existujú potraviny, ktoré majú viacej zdravotných benefitov, keď ich jeme varené, dusené, či pečené. Ale sú aj potraviny, ktoré je lepšie jesť v surovom stave. Viete, ktoré sú to a prečo?

Diskusia

(0)

Autor článku

Po manažérskej pozícii v divadle pôsobí od roku 2007 ako novinárka. Venovala sa spravodajským témam, zákulisiu televíznej tvorby a od roku 2022 problematike zdravia. Okrem písaného textu pripravuje aj obrazové a video materiály, zabezpečuje obsah na sociálnych sieťach. Má za sebou vysokoškolské štúdium teatrológie na VŠMU a poľštiny na FF UK.
Výber pre vás