Nadopujú vás vitamínmi a minerálmi, sú plné účinných látok proti ochoreniam. Tieto jedzte denne:

Čučoriedky

Čučoriedky sa pýšia pozíciou číslo jedna, pokiaľ ide o ich antioxidačnú silu. Antioxidanty neutralizujú voľné radikály, ktoré môžu poškodiť bunky a viesť k vzniku rakoviny. Farbivá antokyány sú jedny z najsilnejších antioxidantov a majú protizápalové účinky. Tlmia zápal a riziko vzniku rakoviny pľúc, ústnej dutiny, žalúdka a pažeráka.Čučoriedky sa pýšia pozíciou číslo jedna, pokiaľ ide o ich antioxidačnú silu. Antioxidanty neutralizujú voľné radikály, ktoré môžu poškodiť bunky a viesť k vzniku rakoviny. Farbivá antokyány sú jedny z najsilnejších antioxidantov a majú protizápalové účinky. Tlmia zápal a riziko vzniku rakoviny pľúc, ústnej dutiny, žalúdka a pažeráka.
Čučoriedky sa pýšia pozíciou číslo jedna, pokiaľ ide o ich antioxidačnú silu. Antioxidanty neutralizujú voľné radikály, ktoré môžu poškodiť bunky a viesť k vzniku rakoviny. Farbivá antokyány sú jedny z najsilnejších antioxidantov a majú protizápalové účinky. Tlmia zápal a riziko vzniku rakoviny pľúc, ústnej dutiny, žalúdka a pažeráka.
Zdroj: Shutterstock


Zdroj: Shutterstock

Vyhnite sa obávanej rakovine prostaty! TOP 10 potravín, ktoré fungujú ako prevencia

Čučoriedky sa pýšia pozíciou číslo jedna, pokiaľ ide o ich antioxidačnú silu. Antioxidanty neutralizujú voľné radikály, ktoré môžu poškodiť bunky a viesť k vzniku rakoviny. Farbivá antokyány sú jedny z najsilnejších antioxidantov a majú protizápalové účinky. Tlmia zápal a riziko vzniku rakoviny pľúc, ústnej dutiny, žalúdka a pažeráka.