Logo
Reklama

RECEPT: Slivkový posúch vás zbaví stresu a poteší maškrtné jazýčky

slivkový posúch, Imré Bindics, šéfkuchár vo Ville Rosa, Dunajská Streda

recept:
2 PLECHY, PRÍPRAVA 25 MINÚT + KYSNUTIE, PEČENIE 30 MINÚT
• 1 kg polohrubej múky (plus
na pomúčenie dosky) • 500 ml polotučného mlieka • 42 g droždia • pol lyžičky kryštálového cukru
• trochu soli • vykôstkované slivky • mletá škorica a cukor • bravčová masť na vymastenie plechu
1. Múku preosejte do misy. V hrnčeku zohrej- te mlieko, pridajte rozdrobené droždie,
1 lyžičku z preosiatej mú

Zdroj: Laura Witteková

Reklama
Reklama

Pamätáte si na babičkin ovocný posúch? Pripraviť si ho môžete aj hneď. Vyskúšajte recept z Dobrého jedla.

Diskusia

(0)

Výber pre vás