Pstruh je ryba, ktorá sa dá pripraviť na veľa spôsobov. Je chutná, zdravá a nenáročná na prípravu. V redakcii Dobré jedlo sme sa inšpirovali a vybrali pre vás 2 recepty ako pripraviť pstruha 2x inak.
Nátierka z údeného pstruha


Nátierka z údeného pstruha.
Zdroj: Shutterstock
Ingrediencie:
- 1 väčší údený pstruh
- 150 g masla alebo rastlinnej nátierky
- 1 vajce uvarené natvrdo
- 1 väčšia kyslá uhorka
- soľ, mleté biele korenie
- chlieb alebo bageta na podávanie
Postup:
- Údenú rybu oberte dôkladne od kostí na drobné kúsky.
- V miske mäso vymiešajte s maslom alebo rastlinnou nátierkou, s nasekaným natvrdo uvareným vajíčkom a 1 väčšou kyslou uhorkou nakrájanou nadrobno.
- Dochuťte soľou a mletým bielym korením. Podávajte na čerstvom chlebe alebo bagete.
Recept na pstruha na medovine nájdete na ďalšej strane ►►►