Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Podcast: Čím môžeme nahradiť biely cukor pri pečení?

Každý koláč môže byť zdravší, ak ho osladíte zdravšie.

Zdroj: Laura Witteková

Reklama

Rozhodli ste sa konečne vzdať bieleho cukru a začať piecť zdravšie? Pečenie je alchýmia! Niekedy nestačí len vymeniť cukor 1:1.

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Podcast: Čím môžeme nahradiť biely cukor pri pečení a nezmeniť tak chuť koláča?

    Čo musíme pridať a čo odobrať, aby cesto držalo pokope? Koľko medu a stévie môžeme do koláča  použiť? Aké sirupy máme na výber? Dokáže ovocie skutočne nahradiť cukor v ceste alebo ho naopak okyslí? Ktorá sladká náhrada nám neovplyvní výslednú chuť? Cukrárka Veronika Kollárová nám prezradila aj to, či sa zo sladkej alternatívy dajú vyrobiť pusinky a ktoré náhrady sú vhodné na karamel.

    Vypočujte si celý podcast priamo TU

    Vyberáme pre vás niečo PLUS