Ria je Vinárova žena doma a tiež na svojom vydarenom blogu, kde nájdete nielen dobré recepty, ale aj videá a rady, ako jedlo snúbiť s vínom. Túto jej cviklovú nátierku bez laktózy robíme našim deťom často - je vynikajúca!
Cviklová bezlaktózová nátierka
Cviklová nátierka je bezlaktózová a plná vitamínov.
Zdroj: Dobré jedlo/MATEJ KALINA
ZA MISKU PRÍPRAVA 10 MINÚT
Potrebujete:
- 2 uvarené cvikly
- 1 strúčik cesnaku
- citrónová šťava
- semiačka chia
- soľ, korenie
- olivový olej
POSTUP:
- Na cviklovú nátierku najemno nastrúhajte uvarenú cviklu a vyžmýkajte prebytočnú šťavu. Pridajte pretlačený strúčik cesnaku, pokvapkajte citrónom a primiešajte semiačka chia.
- Podľa chuti osoľte, okoreňte a pokvapkajte olejom. Môžete podávať!
Článok s receptami pokračuje na ďalšej strane >>>