Logo
Reklama

Máte chuť na zákusok? Upečte si jablkovo-pudingový rez

jablkovo - pudingový rez

recept:
20 PORCIÍ, PRÍPRAVA 45 MINÚT + MRAZENIE, PEČENIE 60 MINÚT
Na cesto:
• 250 g hladkej múky
• 80 g trstinového cukru • štipka soli
• 40 g mletých mandlí
• 175 g studeného masla
• 1 lyžica mlieka
• 30 g nahrubo nasekaných mandlí na
posypanie
Na vanilkový puding:
• 360 ml mlieka
• 40 g kukuričného škrobu • 2 lyžice krupicového cukru • 2 žĺtky
• 1 vanilkový struk
• 30 g masla
Na náplň:
• 4 jablká (Evelina alebo Gala) • štvrť lyžičky mlety

Zdroj: Laura Witteková

Reklama
Reklama

Maškrtenie patrí k víkendu. Získané kalórie však môžete rýchlo vychodiť na jesennej prechádzke. Inšpirujte sa receptom z Dobrého jedla.

Diskusia

(0)

Výber pre vás