Logo
Reklama

Domáci kečup zdravší ako kupovaný! Vyskúšajte jednoduchý recept

Domáci kečup: S maminou každý rok robíme kečupu na litre. Milujeme ho a vždy nám vydrží celý rok. Je základom väčšiny jedál a omáčok v našej domácnosti. Vždy, keď ho varíme, dáme iné množstvá a pomery, ale zhruba sa vždy držíme tohto receptu.

Zdroj: shutterstock

Reklama
Reklama

Stačí mať zdroj chutných, šťavnatých a hlavne našich, domácich paradajok. Zdravá pochúťka je potom zaručená. O recept sa postaral šéfkuchár z Dobrého Jedla Ľuboš Mego.

Diskusia

(0)

Autor článku

Po manažérskej pozícii v divadle pôsobí od roku 2007 ako novinárka. Venovala sa spravodajským témam, zákulisiu televíznej tvorby a od roku 2022 problematike zdravia. Okrem písaného textu pripravuje aj obrazové a video materiály, zabezpečuje obsah na sociálnych sieťach. Má za sebou vysokoškolské štúdium teatrológie na VŠMU a poľštiny na FF UK.
Výber pre vás