Logo
Reklama

Chutná a bohatá na bielkoviny. Vyskúšajte netradičnú vajcovú nátierku

vajcová nátierka so sušenými paradajkami

recept:
4 PORCIE, PRÍPRAVA 15 MINÚT
• 4 uvarené vajcia • 2 lyžice
smotanového syra • 1 lyžička
francúzskej horčice • 1 lyžička
sardelovej pasty • 6-7 kúskov sušených
paradajok v oleji • 1 menšia biela cibuľa
• soľ, mleté čierne korenie • lístky
bazalky • klíčky šošovice • celozrnné
žemle na podávanie
1. Natvrdo uvarené vajcia olúpte a nakrájajte
na kolieska. Vmiešajte smotanový syr,
horčicu, sardelovú pastu, nakrájané paradajky
v oleji a najemno nasekanú

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama
Reklama

Neškrtnite vajíčka z jedálnička, oplatí sa ich jesť. Najmä tie, ktoré pochádzajú od sliepok z voľného výbehu. Pripravte si nátierku podľa receptu redakcie Dobré jedlo.

Diskusia

(0)

Výber pre vás