Logo
Reklama

Bublanina poteší vždy! Pripravte si neodolateľnú ovocnú pochúťku

bublanina s ovocím

recept:
10-12 KUSOV, PRÍPRAVA 20 MINÚT,  PEČENIE 25-30 MINÚTNa cesto:• 6 vajec • 180 g krupicového cukru • 50 g roztopeného masla • 180 g polohrubej múky • maslo na vymazanie formy • polohrubá múka na vysypanie • 500 g sezónneho ovocia • 1 lyžica práškového cukru + na posypanie1. Rúru zapnite na 180 °C a formu alebo plech potrite maslom a vysypte polohrubou múkou.2. Žĺtky spolu s polovicou cukru vyšľahaj-te na svetlú penu. Pridajte vychladnuté, roztopené maslo a jemne zapracu

Zdroj: Laura Witteková

Reklama
Reklama

Sezóna začína. Bublaninu si pripravíte pomerne rýchlo a jej výhodou je, že si do nej môžete dať ovocie, ktoré máte akurát po ruke.

Diskusia

(0)

Výber pre vás