Logo
Reklama

Dajte si 1:1. Deväť potravín, ktoré neutralizujú účinok karcinogénov

Špargľa a iné druhy zeleniny dokážu výrazne znížiť riziko vplyvu karcinogénov v strave.

Zdroj: UladzimirZuyeu

Reklama
Reklama

<p><p>Dokonca aj nenápadné stravovacie prehrešky priamo ovplyvňujú zdravie a odolnosť organizmu voči rakovine. Na druhej strane, to čo zjete, vie zabezpečiť aj účinnú obranu.</p></p>

Diskusia

(0)

Autor článku

Starostlivosťou o zdravie sa v textoch zaoberám od roku 2015. Najradšej píšem o novinkách zo sveta vedy a medicíny a o duševnom zdraví. Ako na psychiku a vývin človeka vplýva rodičovská výchova, som skúmala v rámci svojej dizertačnej práce na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského.
Výber pre vás