Napriek tomu, že sa objavujú rôzne teórie, či sú alebo nie sú raňajky také dôležité, platí tiež pravidlo, že radšej ich preskočiť, ako jesť v zhone či nezdravo. Nie každý si však zdravé raňajky stíha pripraviť alebo mu jednoducho ráno jesť nechutí. Preskakovanie raňajok je v takýchto prípadoch v poriadku a prvé jedlo si naservírujte až doobeda.
Výživná desiata vám dodá energiu a zabráni tomu, aby ste počas zvyšku dňa príliš veľa jedli. Pozrite si 9 najlepších potravín, ktoré je dobré jesť v dopoludňajších hodinách.
Cottage Cheese


Tento lahodný syr má niekoľko výhod. Obsahuje veľa proteínov, ktoré zrýchlia metabolizmus. Konzumáciou cottage syru sa vám podarí potlačiť hormón hladu ghrelín a budete tak sýti nadlho. Navyše obsahuje konjugovanú kyselinu linolovú, ktorá podporí úbytok hmotnosti. Jedna porcia obsahuje asi 20 gramov bielkovín. Pridajte do bieleho cottage nasekané oriešky, ľanové semienka a olivy alebo sušené paradajky a vytvoríte si tak výživnú pochúťku.
Pozrite si ďalšie jedlá, ktoré sa oplatí jesť doobeda. Čítajte ►►►