Logo
Reklama

5 tipov na chutné nátierky. Potešia na raňajky i olovrant

tuniaková nátierka s údeným a krémovým syrom

recept:
5 PORCIÍ, PRÍPRAVA 10 MINÚT
• 2 konzervy tuniaka v olivovom oleji
• 2 kopcovité lyžice smotanového syra
• 2 lyžice nastrúhaného údeného čedaru
• 1 lyžička plnotučnej horčice • 2
šalotky • morská soľ • čerstvo pomleté
čierne korenie • 1 menšia fialová cibuľa
a klíčky reďkovky na ozdobenie • pečivo
na podávanie
1. Tuniaka čiastočne zlejte z oleja a preložte
do misky. Pár väčších kúskov ryby odložte.
Pridajte smotanový syr, nastrúhaný
čedar, hor

Zdroj: Laura Witteková

Reklama
Reklama

Pripravte si na raňajky nátierku, ideálnu alternatívu k tradičným jedlám. Výhodou je rýchla príprava a množstvo variácií.

Diskusia

(0)

Výber pre vás