Každý cukor má energetickú hodnotu, bez ohľadu na to, z akého zdroja pochádza. Jahody majú naozaj relatívne málo kalórií, hlavne preto, že obsahujú veľa vody. Takže vždy záleží od množstva danej potraviny, ktoré skonzumujete. Pre organizmus sú lepšie prírodné jednoduché cukry, napríklad fruktóza z ovocia, ako priemyselne vyrobené sladkosti. Ovocie obsahuje aj veľa vitamínov, minerálov, vlákniny či stopových prvkov, preto by ste ho mali konzumovať. Jeho energetickú hodnotu si však započítajte do celkového denného príjmu.
Až 20 percent detí sa stretlo s negatívnymi poznámkami na svoje zuby. Môžete tomu zabrániť
Sponzorované
Placenta poslúži aj po pôrode. Na čo sa dajú využiť kmeňové bunky, ktoré obsahuje?
Sponzorované
TOP potraviny, ktoré vás ráno naštartujú a zasýtia na dlho
Pozor na letné zrazeniny v nohách. Lekár varuje pred častou chybou, robíte ju?
Sponzorované